3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Sahil Yolu'nda kaza: 7 yaralı

Sahil Yolu Zeytinburnu mevkiinde, kontrolden çıkan otomobil, bariyerleri aşıp karşı yöne geçerek servis minibüsüyle çarpıştı. Üçüncü bir aracın da karıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Sahil Yolu'ndan Bakırköy yönüne seyreden 34 YJ 6408 Honda Civic marka otomobil, Derimod önünde kontrolden bariyerleri aşıp karşı yöne geçti. Otomobil, karşı yönden gelen ve bir fabrikanın servisini yapan 34 TH 5940 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada Sirkeci yönüne gitmekte olan, Mustafa Batıyel yönetimindeki 34 UR 12 74 plakalı otomobil de bu iki araca çarptı.

Üçlü kazada Honda marka otomobille servis minibüsünde bulunan 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Batıyel ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılardan İsmail Danacı ve Okan Danışkaya Bakırköy Devlet Hastanesi'ne, Tolga Özden ve Serhat Öztürk Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Tülin Erol ve Ahmet Berk de İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralının kimliği ise henüz belirlenemedi.

Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, kaza nedeniyle Sahil Yolu uzun süre trafiğe kapandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 00:51:19
Güncelleme :3 Şubat 2006 Cuma 00:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?