2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Saldırgan serbest

Şişli'de polis ekibine silahlı saldırı düzenleyen, ardından saklandığı evdeki bir bayanı da rehin alan ve yaşanan çatışma sonrasında yaralı olarak ele geçirilen şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Yaklaşık 1 hafta önce Dolapdere'de gözaltına alınmak istenen arkadaşını kurtarmak için polise kılıçla saldıran ve daha sonra kaçan Kenan Özçiçek'in (37) yakalanması için bu sabah bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmıştı. Ekipler, Özçiçek'in Kurtuluş Tuzcu Murat Sokak'ta olduğunu belirlemiş, Özçiçek, polisin "dur" ihtarına ateşle karşılık vermişti. Yaşanan çatışma sırasında sol omuz ve sağ ayağından yaralanan Özçiçek, Dolapdere Caddesi Küçük Şişhane Sokak'taki bir eve girmiş ve 1 kadını rehin almıştı. Kenan Özçiçek daha sonra polisler tarafından yakalanmıştı. Özçiçek'in hırsızlık ve gasp suçundan çok sayıda sabıka kaydının bulunduğunu belirlenmişti.

Gözaltına alınan Kenan Özçiçek, sorgusunun ardından akşam saatlerinde Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldı. Savcıya ifade veren Özçiçek, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 14 Mart 2006 Salı 21:42:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?