2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Sarıyer'de soygunlu cinayet işlendi

Sarıyer'de, bir işyerinin gece bekçisi, soygun amacıyla gelen kişiler tarafından elleri ve ayakları bağlandıktan sonra dövülerek öldürüldü. Saldırganlar, olayın ardından kasadaki parayı alarak kaçtı.

Alınan bilgilere göre, saat 23.30 sıralarında İstinye Fidanlığı Çiçek ve Peyzaj Limited Şirketi'ne gelen 4 kişi, içeride bulunan biri Rus uyruklu, diğeri Türk iki bekçiyi etkisiz hale getirdi. Saldırganlar, silahla tehdit ettikleri bekçilerin ellerini ve ayaklarını bağladı. Bekçilerden Ömer Öz, saldırganlar tarafından sopa, yumruk ve tekmelerle darp edilerek ağır yaralandı.

Rus uyruklu bekçiye dokunmayan kimliği belirsiz 4 kişi, çelik kasayı açarak bir miktar parayı alıp kaçtı. Saldırganlar kaçtıktan sonra, ellerindeki bağı çözerek bir bakkal dükkanına giden Rus uyruklu bekçi polisten yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, gece bekçisi Ömer Öz'ün cansız bedeniyle karşılaştı. Rus uyruklu bekçi ifadesi alınmak üzere İstinye Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Mart 2006 Cumartesi 12:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?