3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Yeşilköy'de cinayet

Yeşilköy'de üzerinden iki adet kimlik çıkan bir kişi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı sonucu öldürüldü. 

Alınan bilgiye göre, Yeşilköy İstasyon caddesi üzerinde gece 00.00 sıralarında üzerinden Harun Dalgıç ve Rasim Gümüş adına iki adet kimlik çıkan bir kişi kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayı gören çevre sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, gerçek kimliği tespit edilemeyen şahsın öldüğünü belirlediler. Ceset, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından otopsi ve kimlik tespitinin yapılması için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırıyı gerçekleştiren şahısların Audi marka bir araçla kaçtıklarının öne sürülmesi üzerine İstanbul genelinde geniş çaplı araştırma başlatıldı. Cinayetle ilgisi olduğu şüphelenilen Bakırköy bölgesinden çalıntı olduğu öğrenilen 34 KUB 10 plakalı Audi marka bir araç ise Alibeyköy İstanbul caddesi üzerinde yakılarak şarampole atıldı. Tamamen kullanılamaz ve tanınmaz hale gelen araç itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu söndürüldü. Polis ekipleri her iki olayla ilgili kayıplara karışan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2006 Cumartesi 12:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?