23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Kardeşlik sınır tanımıyor

Bayrampaşa Belediyesi 'Kardeşlik Sınır Tanımaz Sloganı' ile yola çıkan 'Bereket Konvoyu', Sırbistan Karadağ'ın Yenipazar Şehri'nde iftar çadırını açtı.

'Kardeşlik Sınır Tanımaz Sloganı' ile yola çıkan 'Bereket Konvoyu' bu kez Sırbistan Karadağ'ın Yenipazar Şehri'nde soydaşlarımızla buluştu. Bayrampaşa Belediyesi'ne ait 3 tır 2 minibüsten oluşan 'Bereket Konvoyu', 3 bin kilometrelik yolun sonlarına yaklaşırken, Yenipazar'da yaşayan soydaşlarımızın coşkusu yoğundu.

Sırbistan'ın son durağı olan Yenipazar Şehri'nde halk Bereket Konvoyu'nu büyük bir coşkuyla karşıladı. Kardeşlik rüzgarlarının estiği gecede, soydaşlarımız böyle bir geceyi yaşatan Bayrampaşa Belediyesi'ne teşekkür etti.

Ezanların okunmasıyla 2 bin kişinin orucunu açtığı Yenipazar'da, Kültür Bakanlığı Tasavvuf Topluluğu'nun söylediği ilahiler ve semah gösterileri, Yenipazarlılar'a Türk müziğinin güzelliklerini izleme fırsatı gösterdi. Çocuklar için hazırlanan Ramazan programında ise palyaçolar ve çeşitli gösteriler, çocukları sevindirdi. Gösterilerin ardından yöresel halk oyunları toplulukları ve son olarak sahneye çıkan tasavvuf müziği sanatçısı Erkan Mutlu, Yenipazar halkına güzel bir gece yaşattı.

Yenipazar Belediye Başkanı Süleyman Uglyanin, "Benim için çok güzel bir duygu. Bayrampaşa Belediyesi'nin burada olması beni çok mutlu etti. Balkanlar ve Avrupa için çok güzel bir olay. Bayrampaşa Belediyesi'ne ve tüm Bayrampaşa halkına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 01:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?