19
Mayıs
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT
Belediye Sayfaları

dükkanda suçüstü yakalanan

Beyoğlu'nda bir dükkanda suçüstü yakalanan hırsız, elindeki bıçakla polise saldırmaya çalıştı. Bıçağı alındıktan sonra, eline geçirdiği cam parçasıyla bir polis memurunu yaralayan hırsız, güçlükle kelepçelenerek polis merkezine götürüldü.
Alınan bilgilere göre, saat 04.00 sıralarında, Yenişehir Mahallesi Serdar Ömer Caddesi 36 numaradaki Yücel Gıda'ya hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri, kısa sürede olay yerine geldi. Dükkanın camlarının kırık olduğu, kepenklerinin de zorlandığı görüldü. Camdan içeri bakan polisler, masanın arkasına saklanmaya çalışan hırsızı gördü. Önce saklanmaya çalışan A.İ.C. adlı şahıs, polisin ısrarları üzerine dışarı çıkmak istedi.
İ.C., polislerin de yardımıyla kepenklerin arasından dışarı çıkmaya çalıştı.
Dışarı çıkan hırsız, uzun süre polise direndi. Bu sırada İ.C'ninmontunun arasına sakladığı ekmek bıçağını gören polisler, öncelikli olarak bıçağı almaya çalıştı.
Bıçağı eline doğru kaydırıp polislere saldırmak isteyen hırsız uzun süre kontrol altına alınamadı. Polisler bıçağı hırsızın elinden güçlükle alabildi.
Bıçağı alınan hırsız, bu kez dükkanın kırık camlarından bir parça alarak etrafa savurdu. Boğuşma sırasında bir polis memuru elinden yaralandı. Güçlükle yere yatırılan hırsız, elleri kelepçelendikten sonra ekip otosuna konularak Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.
Öte yandan, İ.C.'nin bir poşete doldurduğu malzemeleri verdiği dışarıdaki ikinci şahsın ise polis gelmeden önce kaçtığı öğrenildi. Yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(CC-EY-EY-ÖK-DE-Y)
08.02.2006 09:31:32 TSI
NNNN
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2006 Çarşamba 21:36:04
Güncelleme :8 Şubat 2006 Çarşamba 22:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?