17
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT
Belediye Sayfaları

Eminönü Belediye ve Kaymakamı okul boyadı

Kampanyanın başlaması nedeniyle Katip Kazım İlköğretim Okulu’nda yapılan törene Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Eminönü Kaymakamı Sabit Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Özbay katıldı.

Öğrenciler ile velilerinin de katıldığı törende Başkan Er ve Kaymakam Kaya tulum giyip okul duvarlarını boyadılar. Öğrencilerin sevgi gösterileri arasında okul duvarını boyayan Er ve Kaya, eğitime yönelik katkıların artarak devam edeceğini belirttiler. Öğrencilerin “En büyük Başkan, bizim Başkan” diye tezahüratta bulundukları Başkan Nevzat Er, sadece okulları boyamakla kalmadıklarını diğer ihtiyaçların da giderildiğini söyledi. Okullara temizlik malzemesi de verdiklerini vurgulayan Başkan Er, “Belediyemize bağlı görevliler tüm okulları dolaşarak ihtiyaçlarını belirlediler. Bu çerçevede okul bahçeleri düzenleniyor, kapılar onarılıyor, basket potaları yenileniyor.” dedi.

Yardımlarından dolayı Eminönü Belediye Başkanı Er’e teşekkür eden Katip Kasım İlköğretim Okulu Müdürü Erendiz, bütçe yetersizliği nedeniyle çözümlemekte sıkıntı çektikleri ihtiyaçların Belediye sayesinde giderildiğini belirtti.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2004 Salı 10:20:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?