1
Haziran
2024
Cumartesi
YAŞAM

Hizmete teşekkür

Esenler Belediyesi'nin kaldırım ve tretuardan çocuk parkı yapımına kadar ilçe genelinde son aylarda yürüttüğü geniş çaplı çalışmalar takdirle karşılanıyor. Belediyenin bu aktif çalışmalarından memnun kalan vatandaşlar her fırsatta şükranlarını ifade ediyorlar. Son olarak AKP Menderes Mahalle Teşkilatı yöneticileri Belediye Başkanı Mehmet Öcalan’ı makamında ziyaret ederek mahallerinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Mahalle Başkanı Mustafa Şengül ve mahalle temsilcileri Reşit Doğan, Servet Özer, Hüseyin Atabek ve Murat Öztürk’ten oluşan heyet, imkanlar ölçüsünde belediyenin Menderes Mahallesi’ne güzel hizmetler verdiğini, özellikle yaz aylarında sinekle mücadele, çöplerin zamanında toplanması, yeni ağaçlandırma çalışmaları ve okulların bakımı gibi konularda büyük başarı sağlandığını söylediler. Yapılan hizmetlere rağmen Menderes Mahallesi’nin bazı problemleri olduğuna işaret eden mahalle sakinleri bunların başında çocuk parkı, muhtarlık binası ve aşırı yağmurlarda mahallenin alt kesimlerindeki su baskınları geldiğini dile getirdiler.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, Menderes Mahallesi’nin ihtiyaçlarını bildiklerini, buraya güzel bir park kazandırabilmek için çalıştıklarını söyleyerek, “Süt Kardeşler Camii’nin altındaki araziye güzel bir park yapacağız. Yalnız arsası çok hisseli. Kamulaştırmaya çalışıyoruz. Parsellerin büyük bir bölümünü kamulaştırdık. Kamulaştırma çalışmaları bittiği zaman hemen oraya parkımızı yapacağız. Buraya bir de kreş binası yapıyoruz. Bu binanın inşaatı başladı. Otogar-Bağcılar Metro hattının bir istasyonu da Menderes Mahallemizde. Bu istasyon mahalleye ulaşım adına büyük kolaylık sağlayacak. Çinçin Deresi’ne paralel alçak sokaklardaki su baskını sıkıntısı en büyük problemlerimizden birisi. Çinçinderesi’nin ıslah çalışmaları devam ediyor. Bu proje kapsamında bu sıkıntıdan da kurtulacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2005 Cumartesi 00:39:40
Güncelleme :6 Ekim 2005 Perşembe 07:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
k.m IP: 81.213.108.xxx Tarih : 15.11.2005 01:37:49
satgıdeğer arkadaşlar yetkililer yalanın bu kadarına da pes doğrusu. kim hangi vatandaş bu kaldırım yapımından memnun ona ödül verelim. 6 ayda bir taş değişiyor yani rengi değişiyor. kimler bundan nemalanıyor soran yok mu?