16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Başkan koltuğunu miniklere devretti

23 Nisan törenleri çerçevesinde Fatih Belediye Başkanlığı binasına gelen Kırımlı Aslanbey İlköğretim Okulu 6-B sınıfı öğrencilerinden 12 yaşındaki Tuğba Yüce başkanlık koltuğuna oturdu.

Fatih Belediye Başkanı Tuğba Yüce ilk iş okulunun bahçesinin düzenlenmesini, projeksiyon cihazının alınmasını istedi.

Yüce, daha sonra okulların önlerine geri dönüşümü sağlayacak çöp konteynırları konulmasını ve halkın da bu konteynırlara çöplerini dökmelerini istedi.

Okullardaki şiddet olaylarına da dikkat çeken Tuğba Yüce, öğrencilere yönelik eğitim, rehberlik seminerleri verilmesini, “Sevgiyi en güzel ifade etme” konulu yarışmalar düzenlenmesini istedi. Belediye Başkanı Tuğba Yüce, parklardaki çiçekleri koparanları da uyarmayı ihmal etmedi; “ İnsanlar o güzelim çiçekleri bilinçsizce kopartıyorlar. Bunlara engel olunmalı. Ayrıca Belediye Meclisi bünyesinde öğrencilerden bir kurul oluşturulmalı ve dertlerini, sıkıntılarını burada dile getirebilmelidir.” dedi.

Yüce, son olarak da belediye tarafından tahsis edilen otobüslerle öğrencilerin gezilere götürmesi istedi.

İlçedeki tarihi eserlerin restorasyon çalışmalarını olumlu bulduğunu belirten Yüce, Mustafa Demir’e teşekkür etti.

Fatih Belediye Başkanı Tuğba Yüce’nin söylediklerini dikkatle dinleyen Mustafa Demir de talepleri tek tek not aldı ve isteklerin imkanlar dahilinde yerine getirileceğini söyledi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 23 Nisan münasebetiyle yerine geçen Tuğba Yüce ve arkadaşlarını hediyelerle uğurladıktan sonra, Selçuk Kız Meslek Lisesi’nde ilçe protokolünün de katıldığı resmi törene geçti. Demir, daha sonra Fatih Vefa Stadı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan şenliklerine katıldı.











































.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 12:24:56
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 18:42:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?