17
Haziran
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Alkollü gence sokak duşu

Kağıthane'de aşırı alkollü bir genç, düştüğü derede boğulmak üzereyken vatandaşlar ve polis tarafından kurtarıldı. Dereden çıkarılan genç, sokak ortasında hortumla yıkanınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Alınan bilgilere göre, saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, aşırı alkollü Şahap Özcan, Yahya Kemal Mahallesi Dere Caddesi'nde yürürken, Galata Deresi üzerinde bulunan köprüde dengesini kaybederek aşağı düştü. Kafası suyun içinde kalan ve alkolün de etkisiyle kendisini kurtaramayan Özcan'ın yardımına çevrede bulunan vatandaşlar yetişti.

Polisin de yardımıyla Özcan'ı suyun içerisinden çıkaran vatandaşlar öncelikli olarak şahsın yüzünü pet şişedeki suyu dökerek yıkadı ve bezlerle kuruttu. Ancak çok üşüyen ve titreyen Özcan'ın üzerindeki elbisenin çıkarılması gerektiğini düşünen vatandaşlar onu yıkamaya karar verdi. Alkollü gencin üzerindeki tişörtü çıkartan yurttaşlar, Özcan'ı sokak ortasında hortumla yıkadı. Sokaktaki bu duş sırasında ortaya çok ilginç görüntüler çıktı. Yıkanınca kendine gelen Özcan'a yeni kıyafetler giydirildi.

Alkollü genç, daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 14:08:15
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 14:13:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?