16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Kağıthane'de 5 ayrı kundaklama

Kağıthane'de 1 depo ve 4 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

Edinilen bilgilere göre, gece 02.00 sıralarında Kağıthane'nin farklı bölgelerinde kundaklama olayları yaşandı. Dutluk sokakta Vahdettin Bük'e ait 34 YJ 0357 plakalı kamyon, Konca sokakta da Bük'ün akrabalarına ait bir depo kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

Araçta ve depoda çıkan yangın itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü. Aynı bölgede başka otomobillerin de yandığı bilgisini alan polis, çevreye çok sayıda ekip kaydırdı. Dutluk Sokak girişinde İETT şoförü İdris Çaycı'ya ait 34 EKM 93 plakalı otomobil ile sahibi belirlenemeyen 34 TJ 4616 plakalı Fiat Palyo otomobil de kundaklandı.

Çaycı'ya ait otomobilin motor kısmı yanarken diğer otomobil de yangın başlamadan söndü. Yapılan incelemelerde yangınların benzin dökülerek başlatıldığı belirlendi. Polis ayrıca Özer sokak içerisinde başka bir otomobilinde kundaklanmak istediğini ancak kundakçıların başarısız olduğu bilgisini verdi.


Talatpaşa caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekipleri mezarlık çevresinde şüpheli kişilere rastladı. Polisi görünce mezarlık içine giren şahıslar tüm aramalara rağmen bulunamadı. Mahallede olayların pazarcı kavgasında çıktığının iddia edilmesi üzerine kavganın büyüme ihtimaline karşı bölgeye çevik kuvvet istendi. Durumun normale dönmesinin ardından çevik kuvvet bölgeden ayrıldı. Polis konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2005 Perşembe 06:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?