18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Terör kurbanları gözyaşlarıyla uğurlandı

Pendik'te bir çöp konteynırında meydana gelen patlamada ölen Hatice Muslu ve kızı Eda Muslu, gözyaşları içinde toprağa verildi. Olaydan yaralı kurtulan Can Muslu, anne ve kız kardeşinin tabutlarına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Patlamada ölen Hatice Muslu ve kızı için, Pendik Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Patlamadan yaralı kurtulan ve yüzünde yara izleri bulunan Can Muslu, anne ve kız kardeşinin tabutlarının camiye getirilişi sırasında fenalaştı. Uzun süre gözyaşı döken Can Muslu, tabutlara sarılarak, "Ben şimdi annem ve kız kardeşimi nasıl toprağa vereceğim" diye bağırdı.

Törene, eşi ve kızını kaybetmenin acısını yaşayan Halil Muslu ve yakınlarının yanı sıra, Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya ve Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara da katıldı. Törene katılan Muslu Ailesi'nin yakınları gözyaşı dökerken, Halil Muslu taziyeleri kabul etti.

Namaz öncesinde cemaate seslenen cami imamı, "Ben olaydan 5 saat önce arabamı oraya park etmiştim. Olay 5 saat önce olsaydı, benim cenaze namazım kılınacaktı. Keşke öyle olsaydı" dedi. Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından törene katılanlar tekbir getirdi. Tekbir sesleri eşliğinde camiden çıkarılan cenazeler, Pendik Tavşantepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 14:49:22
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 14:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?