18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

İşçilere kurşun yağdırdı

Sarıyer'de, kendisine ait arazide kaldırım çalışması yapan belediye işçilerine kurşun yağdıran şahıs, ortalığı kana buladı. Açılan ateş sonucu 4 işçi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırgan da vatandaşlar tarafından hastanelik edildi.

Sarıyer Şehit Mehmet Yılmaz Caddesi üzerinde Sarıyer Belediyesi'nin talimatıyla kaldırım çalışması yapan belediye işçileri, mal sahibinin oğlu olduğu öğrenilen Mustafa Kılıç'ın tepkisiyle karşılaştı.

"Burası benim arazim. Burada çalışma yapamazsınız" diyerek işçilere bağıran Kılıç, çıkan tartışmanın ardından silahına sarıldı. Kılıç'ın açtığı ateş sonucu 4 işçi, vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralı işçilerden İsmail Kurt ve Firuz Altay Şişli Etfal Hastanesi'ne, Şefik Üzer ve Harun Demirci ise Okmeydanı SSK Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu sırada, ortalığı kana bulayan saldırgan Mustafa Kılıç da, çevredeki vatandaşların sert tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, aralarına aldıkları Kılıç'a adeta meydan dayağı attı. Vücuduna aldığı sert darbelerle yaralanan Kılıç da, gözaltına alınarak, polis gözetiminde tedavi için hastaneye götürüldü.

Görgü şahitleri, "Belediye görevlileriyle önce tartıştı. Daha sonra kurşun yağdırdı" diyerek, Mustafa Kılıç'ı suçladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 16:02:14
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 16:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sariyerli IP: 81.215.67.xxx Tarih : 6.08.2005 03:23:30
haberde eksiklikler var