25
Mayıs
2024
Cumartesi
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Abdi İpekçi'de hummalı çalışma

ABDİ İPEKÇİ'DE ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası için yapılan hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Abdi İpekçi Spor Salonu'nda geçtiğimiz hafta Perşembe günü başlayan çalışmalarda sona yaklaşılıyor. 10-13 Aralık tarihleri arasında Abdi İpekçi Arena da gerçekleşecek olan 13. Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası'nda hızlı bir sürece girildi. Bugüne kadar pek çok şampiyonaya ev sahipliği yapan Abdi İpekçi Arena'nın havuz kompleksi haline dönüştürülme çalışmaları devam ederken, diğer taraftan Türkiye Yüzme Milli Takımı yoğun bir kamp dönemi geçiriyor.

Şampiyonaya sayılı günlerin kaldığı şu günlerde Abdi İpekçi Arena da bitirilmiş olan işler şunlar;

Dış mekanda; Eşanjör dairesi ve Filtreleme sistemleri, yakıt tankları ve baca sistemleri, kazan ve brolür sistemleri, su pompalama sistemleri

İç mekanda; Parke zeminin sökülmesi ve korunma altına alınması, saha içindeki pota ve oturma gruplarının sökülmesi ve korunma altına alınması, zeminin havuz kurulum öncesi özel korunmaya alınması, havalandırma menfezlerinin deck hizasına getirilmesi, kurulacak havuzların kodlama ve ölçümleme işlemlerinin yapılması, yarış havuzunun kurulumu, nem alma sistemlerinin kurulumu, salon içine kurulacak özel mekanların üretilmesi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 11:40:01
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 15:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?