19
Mayıs
2024
Pazar
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kapıcı uyuşturucu kuryesi çıktı

İstanbul'da sokak satıcılarına yönelik yapılan uyuşturucu operasyonunda 1'i çocuk 7 kişi ile birlikte 100 gram kokain ile geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin Zeytinburnu'nda lüks bir sitede kapıcılık yaptığı öğrenildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler ve Zeytinburnu'nda, sokakta uyuşturucu satan bir şebekeyi yakın takibe aldı. Torbacı olarak tabir edilen şüphelilerin adreslerini tespit eden polis, ardından harekete geçti.

Zeytinburnu, Fatih ve Kadıköy'de eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 100 gr. kokain maddesi ile birlikte 1'i çocuk 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde ve ikamet ettikleri evlerde yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 1 adet hassas terazi ile suçtan temin edildiği düşünülen 5 bin TL ve bin dolar ele geçirildi. Şüphelilerin daha önceden de işledikleri çeşitli suçlardan sabıka kayıtlarının bulunduğu belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerden Şehabettin S.'nin Zeytinburnu'nda lüks bir sitede kapıcılık yaptığı öğrenildi.Yetkililer, operasyonun ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderiler 17 yaşındaki İ.Ç.'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiğini bildirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan ve aralarında şebeke lideri olduğu öne sürülen Melikşah S, Şahabettin S, Mehmet A, Aytaç D, Osman A ile Yunus Ş. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 12:57:04
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 14:35:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?