15
Haziran
2024
Cumartesi
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Başkan, babasını dualarla uğurladı

Zeytinburnu Belediye Başkanvekili Zafer Alsaç'ın babası Zarif Alsaç, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir kanser tedavisi gören Baba Alsaç, durumu kötüleşmesi üzerine önceki gün akşam saatlerinde Avrasya Hospital'a kaldırıldı.

Ancak, çok geçmeden acılı haber geldi. Hastane yönetimi, 68 yaşındaki Zarif Alsaç'ın hastaneye kaldırılışından iki saat sonra hayatını kaybettiğini açıkladı. Ölüm haberi başta Alsaç ailesi olmak üzere Zeytinburnu Belediyesi çalışanlarını da üzdü.

Dostları, Alsaç için son görevlerini yerine getirmek üzere Bakırköy Yenimahalle Camii'nde ikindi namazında bir araya geldi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın, cenaze törenine katılmak üzere danışmanı Fahri Biçer ile birlikte İstanbul'a gelirken Erzurum-Erzincan karayolunda kaza yapmaları sebebiyle hazır bulunamadığı Baba Alsaç'ın cenaze törenine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Selim Kutkan, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Yücel Aktaş, Balıklı Rum Vakfı Başkanı Dimitri Karayani, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, ilçe belediyesi meclis üyeleri ve çalışanları ile yüzlerce vatandaş katıldı.
Zeytinburnu İlçe Müftüsü Mehmet Aşık'ın kıldırdığı namazın ardından Zarif Alsaç'ın cenazesi Kazlıçeşme Mezarlığı'nda dualarla toprağa verildi.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 05:48:44
Güncelleme :28 Temmuz 2005 Perşembe 06:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?