22
Mayıs
2024
Çarşamba
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Oto hırsızlarından biri yakalandı

Düz kontak yapılarak çalınan araçla gezinen ve polis ekiplerinin takibi sonucu aracı terk ederek kaçmaya çalışan şahıslardan biri saklanmak isterken yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Bakırköy’de devriye gezen polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 34 GDM 94 plakalı Opel marka aracı durdurmak istedi. Ancak araçtaki 2 kişi, "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Sahilyolunda devam eden kovalamaca sırasında, bir ara izlerini kaybettiren şahıslar, Zeyport Limanı mevkiinde aracı terk ederek kaçtı.

Çevreyi abluka altına alan polisler, her tarafı didik didik aradı. Görgü tanıklarının şahıslardan birinin tel örgüler ile çevrili bir bölgeye saklandığı ihbarı üzerine buraya giren polisler, otların arasında yatarak saklanmaya çalışan 1 kişiyi yakaladı.

Elleri kelepçelenerek gözlem altına alınan şahıs, ailevi sorunları olduğu için dışarıda olduğunu, çalınan araçla bir ilgisinin olmadığını söyledi. Aracın kısa bir süre önce çalındığını belirten emniyet yetkilileri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 08:43:51
Güncelleme :13 Haziran 2005 Pazartesi 12:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?