18
Mayıs
2024
Cumartesi
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Özürlü vatandaşlar iftarda biraraya geldi

AKP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nın özürlüler için verdiği iftar yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Kendilerine gösterilen ilgiden memnun kalan bazı özürlü vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

AKP Zeytinburnu Sosyal İşler Başkanlığı koordinatörlüğünde Merkezefendi Gölet Restaurant’ta verilen iftara katılım beklenenin üstünde oldu. Yemeğe AKP’nin özürlü milletvekili Lokman Ayva, AKP Genel Başkan Yardımcısı Halil Ürün, AKP İstanbul İl Başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da katıldı.

Kimi tekerlekli sandalye, kimi değnek ile kimi de bir refakatçisi ile iftara gelen engelli vatandaşları ve ailelerini, AKP Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Dokumacı, kapıda karşıladı. Yaklaşık 250 özürlü vatandaşın katıldığı yemekte bir konuşma yapan Lokman Ayva, AKP Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın özürlülere çok değer verdiğini ifade ederek, "Bugüne kadar tüm uygulamalarda engelli vatandaşlarımızı da dikkate aldık. Bizim şu anda TBMM çatısı altında olmamız da bunun bir örneğidir" dedi.

Özürlü ailelere de seslenen Ayva, "Ne olursa olsun ailenizde bir özürlü varsa bunu mutlaka bizlere bildirin. Utanmayın, sizlerden ulaşacak bilgiler sayesinde daha sağlıklı çalışmalar yapma şansını yakalamış oluruz" diye konuştu.

Ayva’nın konuşması sırasında bazı engelli vatandaşların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.
AKP İstanbul İl Başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da yaptığı konuşmada, bugüne kadar il başkanlığı olarak özürlülere yönelik ciddi çalışmalar yaptıklarını anlattı.

zeytinburnu
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 14:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?