24
Mayıs
2024
Cuma
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Pazar yeri itfaiyeye geçit vermedi

Zeytinburnu Belediyesi’nin ambulans ve itfaiyeye engel olduğu gerekçesiyle semt pazarının daraltılmasıyla ilgili tartışmalar sürerken, Kumkapı’da çıkan bir yangın, olaya yeni bir boyut kazandırdı.

Pazarın kurulduğu Molla Taşı Caddesi üzerinde çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye, olay yerine giremeyince vatandaşlar tepki gösterdi.

Kumkapı Mollataşı Caddesi numara 101’de bulunan 5 katlı binanın 4. katında öğle saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, Mollataşı Caddesi’nde pazar engeliyle karşılaştı. Caddeye giremeyen itfaiye, araçları olay yerine en yakın sokağa park ederek yangına öyle müdahale etti. Dairenin yatak odasında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Ancak vatandaşlar semt pazarına ve Belediye yetkililerine tepki gösterdi. Bir vatandaş, "Burada daha büyük bir yangın çıksaydı ne olurdu? Allah’tan burası köşe bir yer. AB’ye böyle mi gireceğiz? Sokak arasında pazar mı olur? Yetkilileri sesleniyoruz, pazarı daha boş bir alana taşısınlar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2005 Perşembe 22:27:55
Güncelleme :6 Ocak 2005 Perşembe 22:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?