25
Mayıs
2024
Cumartesi
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sadıkel'e destek

Rumeli Balkan Federasyonu Başkanı Süheyl Çobanoğlu, İstanbul'daki Balkan kökenli belediye başkan adaylarına destek verdi.

Çobanoğlu, farklı partilerden belediye başkanlıklarına aday olan Balkan siyasetçilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantıda MHP'nin Sultangazi belediye başkan adayı Muammer Varol, MHP'nin Eyüp belediye başkan adayı Özcan Pehlivanoğlu, MHP'nin Gaziosmanpaşa belediye başkan adayı Selahattin Önder, MHP'nin Arnavutköy belediye başkan adayı İsmet Gülen, MHP'nin Zeytinburnu belediye başkan adayı Besim Sadıkel, CHP'nin Küçükçekmece belediye başkan adayı Nurettin Şen, SP'nin Esenler belediye başkan adayı İbrahim Bitiş hazır bulundu.

Daha önceki yıllarda Rumeli Türkleri'nin siyasette aktif rolde oynamadıklarını belirten Rumeli Balkan Federasyonu Başkanı Süheyl Çobanoğlu, Rumeli Türkü olan belediye başkan adaylarını tanıtarak, destek çağrısında bulundu.

Çobanoğlu, "Biz, Rumeli Türkleri'ne parti gözetmeksizin her türlü desteği vereceğiz. Amacımız yapıcı ve birleştirici unsur olmak. Rumeli Balkan camiası olarak siyasette hak ettiğimiz şekilde temsil edilebilmek ve siyasi tercihimizi birlikte belirlemek üzere çıktığımız yolda belli bir mesafe kaydetmiş olmanın gönül rahatlığı içerisindeyiz. Bu toplantının amacı çeşitli siyasi parti ilçe belediye başkan adayı olan kardeşlerimizin siz değerli dostlarımızla bir araya gelip tanıştırmak ve ilçelerinde kendilerine destek olmak için gerekli zemini temin etmektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 20:20:07
Güncelleme :13 Şubat 2009 Cuma 21:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?