19
Mayıs
2024
Pazar
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Son yılların en ilginç yıkımı

Zeytinburnu Belediyesi zabıta ekipleri, son yılların en ilginç yıkımını gerçekleştirdi. Kozlu Mezarlığı’nda bir aile kabristanının üzerine inşa edilen çadırkondu, ekipler tarafından yerle bir edildi. Çadırda, kanlı şırıngalar bulundu.

Gecekondudan sonra şimdi de literatüre çadırkondu girdi. Sokakta kalan ve uyuşturucu kullandıkları anlaşılan bir grup genç, bir aile kabristanının üzerine çadırkondu yaptı. Bu kadar da olmaz dedirten olay Zeytinburnu’nda bulunan Kozlu Mezarlığı’nda yaşandı.

Bir süredir 6 metrekarelik Özcandarlı Aile Kabri’nin üzerine yaptıkları çadırda yaşayan davetsiz misafirlerin çadırkonduları, bugün Zeytinburnu Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yerle bir edildi. Sabah saatlerinde polis ekipleriyle birlikte Kozlu Mezarlığı’na giden zabıtalar, çadırkonduyu yıktı.

Oldukça sağlam inşa edildiği anlaşılan ve tam bir oda görüntüsü verilen çadırın temizliği ise dikkatlerden kaçmadı. İçinde hiç kimsenin olmadığı tespit edilen çadırkonduda bulunan eşyalar büyük bir titizlikle toplandı. Ancak mezarın üzerine serilen kilimin altından çıkan kanlı şırıngalar biran için herkesi korkuttu. Çadırda, uyuşturucu almak için kullanıldığı anlaşılan altı yanmış kaşık ve mum da bulundu. Zabıta Müdürü Ferruz Kutsal, 10 yıldır zabıtada görev yaptığını ve ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını söyledi.

zeytinburnu
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 14:10:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?