18
Mayıs
2024
Cumartesi
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Uyanık sürücü kayıplara karıştı

Zeytinburnu’nda polisin ’dur’ ihtarına aldırmadan kaçan bir otomobil sürücüsü, D-100 karayolu Merter mevkiinde trafik durdurularak sıkıştırılınca önce yakayı ele verdi. Ancak şüpheli araçtan indirilmeden trafik açılınca, sürücü açılan yolda polisleri atlatmayı başardı.

Olay, Zeytinburnu’nda gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Güvenlik güçleri, durumundan şüphelendikleri 34 VD 553 plakalı "BMW" marka otomobili Çevizlibağ mevkiinde durdurmak istedi.

Polisin ’dur’ ihtarına uymayan sürücü ile polis arasında kovalamaca başladı. D-100 karayolunda Topkapı’dan Avcılar yönüne kaçmaya başlayan şüpheli şahıs için tüm polisler seferber oldu. Karayolundaki kovalamaca sürerken, şahsın yakalanması için ara arterler kapatıldı, karayolu trafiği durduruldu.

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kapatılan trafikte kaçacak yer bulamayan şahsı yakalarken, polisler, merkeze yaptıkları telsiz anonslarıyla kaçan şahsın yakalandığını bildirdi. Bu sırada şahsın otomobilden inmesi için çaba sarf eden polisler, bir yandan da karayolunu trafiğe açtı.

Bir polis, şahsın kaçma ihtimalini göz önünde bulundurarak aracın önüne kendini atarak şahsın inmesini istedi. Diğer polisin açtığı trafikte yeniden kaçmayı başaran şahsı yakalamak için yaya olarak kovalayan polislerden biri ezilme tehlikesi geçirdi. Şüpheli ise kaçarak izini kaybettirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 12:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?