17
Mayıs
2024
Cuma
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Zeytinburnu: Oto hırsızı yakalanınca kendini jiletledi...

Olay saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Ambarlar mevkiinde yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyonların oto teyplerini çalmaya çalışan 2 kişi, kamyon sürücüleri tarafından fark edildi.

 Durumu gören kamyon sürücüleri ile şahıslar arasında kovalamaca başladı. Şahıslardan biri kaçarken, köşeye sıkışan Bülent Kaya (21), kendisini jiletlemeye kalkıştı. Kaya'nın psikolojik sorunları olduğunu anlayan sürücüler, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri Kaya'yı ikna edebilmek için uzun süre uğraştı.

Kaya, gözaltına alınmamak için polislerle, çaldıkları teyplerin yerlerini göstereceğine dair pazarlığa girişti. Anlaşmayı kabul eden polislere, çalılıkların altında hurda otomobil koltuğunun altına gizledikleri teyp kasalarını gösteren Kaya'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan emniyet güçleri, genci etkisiz hale getirdi. Yakalanan ve ekip otosuna binmek için direnen Kaya, polise oldukça zor anlar yaşattı. Güçlükle kelepçe takılan genç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, olayı anlatan kamyon sürücüleri, "Biz burada oturuyorduk. Bir anda 2 kişinin kamyonlara girdiğini fark ettik. Birini sıkıştırdık, biri kaçtı. Bunlar bu bölgenin hırsızları" diye konuştular.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 11:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?