19
Mayıs
2024
Pazar
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Zeytinburnu'nda Adayların Kaderi Kararsızların Elinde

AKP BAŞKAN AYDIN'A GÜVENİYOR
İcraatının seçimi kazandıracağını düşünüyor

Fazilet Partisi'nden 1999'da belediye başkanı seçilen Aydın, AK Parti'nin adayı. Başkanlığında işsizlikle yakından ilgilendiğini belirten Aydın şöyle diyor: "Zeytinburnu'nu 32 ilçe içinde kendi kaynakları ile en büyük yatırımı gerçekleştiren belediye yaptık. Doğalgaz yoktu, tarihi ve kültürel değerleri unutulmuştu. Çöpleri toplanmıyordu. Kamu arazileri işgal edilmişti. Bu sorunları ortadan kaldırdık."

DSP'DEN SADIK BİR PARTİLİ
Her ilçede 'çocuk kentleri' kuracağız

EN büyük arzusunun İstanbul'da ön sıralara yükselmiş bir Zeytinburnu olduğunu ifade eden Durmuşoğlu, siyasal anlayışının hiç değişmemesiyle övünüyor. Durmuşoğlu, projelerini şöyle sıralıyor: "Çağdaş kentleşme anlamında adımlar atacağız. Her ilçe için öngördüğümüz çocuk kentlerini burada da uygulayacağız. Bu kentlerde çalışan kadınların çocuklarının sağlıklı ve bilgili yetişmesi için çalışma yapılacak. Gençlerin spor, eğitim ve eğlence sorunlarını çözeceğiz."

CHP ADAYI 'İŞ VE AŞ' DİYOR
Kolayca ulaşılan bir başkan olacağım

ZEYTİNBURNU'NDA kendi partisinin etkili olduğunu söyleyen Mustafa Ekiz, ilçenin en ciddi sorunun işsizlik ve yoksulluk olduğunu kaydediyor. "İş ve aş sloganı"yla yola çıktıklarını ifade eden Ekiz, "İnsan odaklı bir belediyeciliği öneriyoruz. Yoksul ailelerin çocuklarına eğitim bursları verip, sağlık sorunlarının çözülmesini hedefliyoruz. 120 projemiz var. Halk şimdiki başkana kırgın. Ona ulaşmakta sıkıntılar yaşadıklarından dert yanıyorlar. Öncelikle bu sorunu aşacağız." şeklinde konuşuyor.

SHP,ÖDP'Lİ VARLIK'LA YARIŞACAK
İlk işim depreme karşı önlem almak olacak

SOL İttifak'ın adayı Varlık, DEHAP'ın 6 bin oyu olduğunu kaydederek "Bu oylar da bana gelecek. Ayrıca ittifakın yarattığı 10 bin oy var. Seçilir seçilmez depremle ilgili projeler üreteceğim. Zeytinburnulu kendi evinde kalacak ama ikametleri sağlamlaştırılacak" diye konuşuyor. Varlık sözlerini şöyle sürdürüyor: "Müteahhitlerin elini belediyenin yakasından çekmesini sağlayarak, kendi işimizi kendimiz yapacağız. Belediyenin hesaplarını halkın huzuruna dökeceğiz. Sokağa düşen gençlerin topluma kazandıracağız."
sabah
Yayın Tarihi : 5 Mart 2004 Cuma 13:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?