19
Mayıs
2024
Pazar
ZEYTİNBURNU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Zeytinburnu'nda eğlence dönüşü kaza: 4 yaralı

Zeytinburnu'nda, eğlence dönüşü hız yapan alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 2'si bayan 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 01.30 sıralarında E-5 Karayolu Cevizlibağ Mevkii'nde meydana geldi. Bakırköy'de eğlenen 4 arkadaş, Abdullah Kabuk'un (24) kullandığı 34 DD 709 plakalı otomobille yola çıktı. Kabuk, E-5 Karayolu Cevizlibağ mevkiinde aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce orta refüjdeki çelik bariyerlere çarpan otomobil, yön değiştirip kaldırıma çıkarak durabildi. Yoğun trafik akışının olmasına rağmen diğer araçların kazaya karışmaması büyük bir faciayı önledi.
Kazada, otomobilde bulunan Dönüş Türkmen, Elif Yüksel, Cemal Kanat ve sürücü Abdullah Kabuk yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar için ambulans çağrıldı. Yaralılar, yaklaşık 20 dakika olay yerinde ambulans bekledi. Dönüş Türkmen ve Elif Yüksel, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi altına alındı.
Alkol ve hızın neden olduğu kazada, hafif yaralanan sürücü Kabuk ve Kanat, görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı. Polise uzun süre direnen Kabuk, güçlükle polis otosuna bindirildi. Polis tarafından hastanede tedavisi yapılan Abdullah Kabuk daha sonra gözaltına alındı.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2004 Pazar 13:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif yüksel IP: 85.97.24.xxx Tarih : 4.03.2007 20:00:08
Arkadaşlar bu haberin benimle bir ilgisi yok. Sadece isim benzerliği....