30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

2.Amatör'ü Gözardı Etmeyin

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi'nde mücadele eden takımlar, kendileri ile yeterli derecede ilgilenilmediği düşüncesindeler.

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun kontrolünde halen devam etmekte olan Büyükler 2.Amatör Ligi'nde mücadele eden takımların yöneticileri; her türlü olumsuzluklara rağmen özveri ile maçlara çıkmaya çalıştıklarını, ancak kendilerine gerekli desteğin verilmediğini belirtiyorlar.

Önceki gün görüştüğümüz Tozaklı Spor Kulübü Başkanı Ahmet Bilgi, Cevizköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ayten ve Ertuğrul Spor Kulübü Yöneticisi Sezai Akyıldız; Süper Amatör ve 1.Amatör Ligi'nde mücadele eden takımlara gösterilen ilginin kendilerine gösterilmediğini, diğer lig takımlarına verilen desteğin kendilerine gösterilmediğini ve bu durum karşısında bir takım sıkıntılarla karşılaşmalarının kaçınılmaz olduğunu belirttiler.

Valilikten her yıl yapılan maddi desteğin bu yıl kendilerine yapılmadığını, ancak Süper Amatör ve 1.Amatör Liglerinde mücadele eden takımlara yağıldığını ifade eden yöneticiler; "2.Amatör bu kadar göz ardı edilmemeli, bizler her türlü olumsuz koşullara rağmen, semt semt gezerek maçlarımızı oynamaya çalışıyoruz. Çoğu takımın kendi sahası olmadığından başka muhitlere maçlara gidiyoruz, bu durum da ister istemez bizlere maddi külfet yaratıyor" diyen yöneticiler "gerek ASKF, gerekse Valilik bizlere de gerekli maddi desteği yapmalılar, yoksa bir kaç yıl içerisinde Kırklareli'nde 2.Amatör diye bir şey kalmaz" dediler.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 22:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?