30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

250 öğrenciye Mehmetçik desteği

Pınarhisar 19 Evler İlköğretim Okulu'nda 3 haftadan bu yana devam eden Mehmetçik Dershanesi’nde Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli 6 Asteğmen yaklaşık 250 öğrenciye ücretsiz kurs veriyorlar.

Pınarhisar ve çevre muhitlerde faaliyet gösteren ilköğretim okullarından gelen 6., 7. ve 8.sınıf öğrencileri burada gördükleri derslerle kendileri için oldukça önemli olan Seviye Belirleme Sınavı'nda başarıyı hedefliyorlar.

19 Evler İlköğretim Okulu'nda her hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) verilen kurslarda görev alan fedakâr Mehmetçiklerimizden Fizik Öğretmeni Yunus Çallı, Coğrafya Öğretmeni Murat Özsoy, Matematik Öğretmeni Arif Kadir Güler, Tarih Öğretmeni Hüseyin Yabaneli, Türkçe Öğretmeni Yavuz Kayacılar ve Kimya Öğretmeni Celil Salman büyük bir özveriyle ülkemizin geleceği gençlere ışık tutuyorlar.

Bu şekilde Türk Ordusu'na hizmet etmekten son derece memnun ve gururlu oldukları gözlerinden okunan kahraman öğretmenlerimiz 15 Haziran'a kadar öğrencilerine kurs verecekler.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bu anlamlı projesi'nde İstanbul Küçükyalı Maliye Okulu'nda tespit edilmiş 408 öğretmen 6'şarlı guruplar halinde, özellikle Güneydoğu Anadolu bölgesi başta olmak üzere, ülkenin çeşitli bölgelerinde görevlendirilmiş ve öğrenciler ile bilgilerini paylaşmaktadırlar.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bu anlamlı projesinin yanında, Aile bireylerimizin de öğrenci evlatlarıyla yakından ilgilenerek, iyi ilişkiler yaratmaları durumunda geleceğimizin emin ellerde olacağından kimsenin şüphesi olmasın. 

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 12:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?