30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

40 Dakika Dayanabildiler

Kırklareli Süper Amatör Futbol Liginde sezonun bitimine 1 hafta kala Pınarhisarspor ve Evrenspor takımları Pınarhisar Toprak Sahada karşı karşıya geldiler.

10 Şubat 2007 Pazar günü saat 14:30 da başlayan maça Pınarhisarspor Takımı; Kaan, Turgay, Ünal, Murat, Can, Hüseyin, Uğur, Tolga, Nail, Galip Erçin 11'iyle çıkarken, Evrenspor Takımı da; Salim, Resul, Gökhan, Doğan, Hasan, Onur, Mehmet Ali, Suat, Serkan, Olcay ve Berkan'dan oluşan kadrosuyla çıktı. 

Tekirdağ Bölgesi Hakemlerinden Şadan Yelken, Onur Saksan, Hakan Günaydın hakem triyosunun yönettiği maç ilk yarısı oynanırken 40.dakikada sona erdikten sonra; fırtına şeklinde esen aşırı rüzgâr sebebiyle ikinci yarıya çıkılmayarak ertelendi. Devam edilmesi durumunda Futbolcu sağlığını olumsuz yönde etkileyeceği düşünülerek ertelenen maçın kesin akıbeti ileri bir tarihte belli olacak. Ertelenen Pınarhisarspor-Evrenspor maçı Pınarhisarspor Takımının bu sahada oynanamayarak ertelenmiş 3. maçı oldu.

Öte yandan puan sıralamasında tehlikeli bölgede olmayan ve 3.Lig'e yükselme yolundaki eleme maçlarına gidebilmek için, gurubunda play-off oynamayı garantilemiş olan iki takımın teknik ekip ve yöneticilerinin maçın ileri bir tarihte yeniden oynanmayarak, skorunun 0-0'a tescillenmesi için ilgili mercilere başvuracakları belirtildi. Maçla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 19:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?