30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

99. Pehlivanköy Sonbahar Panayırı

Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde düzenlenen 99. Pehlivanköy Sonbahar Panayırı ve Tarım Festivali, 18-22 Eylül tarihleri arası yapılacak.

Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, yaptığı açıklamada, tarihi panayır için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Başkan Açıkel, şunları kaydetti;

"Yöre ve çevre halkının ihtiyaçlarını karşılayacağı, halkın yakınlaştığı, sevgililerin buluştuğu, bölge çiftçisinin yetiştirdiği hayvanlarına pazar ortamının oluştuğu panayırımızda, ilçemizi ve panayırımızı içeren fotoğraf sergisi, havai fişek gösterisi, hayvancılık teşvik yarışması gibi etkinlikler düzenlenecek. Panayırda, otomobil, traktör, zirai aletlerin satış reyonları kurulacak. Vatandaşlar, giyim sergileriyle bol çeşit ve ucuz alışveriş imkânı bulacak. Müzik eşliğinde yenen kuzu çevirmeyle de bölge halkına eğlence imkânı sağlanacak."

Panayırda ilk gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bando ve Mehter takımlarının gösterileri, Süt ve Besi Hayvancılığı Teşvik Yarışması ödül töreni, açık hava konserleri, sergi açılışları, çeşitli yarışmalar ve pilav ikramı yapılacak.

Kırklareli.Net
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 11:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zekeriya dinçkol IP: 78.180.21.xxx Tarih : 13.09.2008 13:26:55

bu haber kırklareli'nde yayın yapan kırklar haber gazetesinin haberidir 10 eylül de gazetede 11 eylül de de gazetenin haber sitesi olan gazetetrakya.com da yayınlanmıştır. bilginize