30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

A-Gençler bir gömlek üstün durumda

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu nezdinde Süper Lig'de mücadele eden Pınarhisar Futbol Takımı puan cetvelinde son sıralara demir atmış durumda.

Süper Lig ekibi Pınarhisarspor'un son sıralarda düşme potasında yer almasına rağmen, Pınarhisarspor A-Genç Takımı da ağabeylerinden pek farklı görünmeseler de, bir gömlek üstün durumda sayılırlar.

9 Takımlı Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde oynadığı 7 maçta sadece 5 puan toplaya bilen Pınarhisarspor Takımı 8. sırada yer alırken, yine 9 takımlı A-Gençler Ligi'nde mücadele eden Pınarhisarspor A-Genç Takımı da oynadığı 5 maçta topladığı 2 puanla ve averajla gurubunda 7.sırada yer alıyor.

Süper Lig'de mücadele eden Pınarhisarspor Takımı oynadığı 7 maçta sadece bir galibiyet elde ederken, 2 kez berabere kaldı ve 4 mağlubiyet aldı. Pınarhisarspor Takımı rakip filelere 10 gol atarken, kalesinde 19 gol görerek gurubunun en fazla gol yiyen takımları arasında yer alıyor.

A-Gençler Ligi'nde de Pınarhisarspor A-Genç Takımı oynadığı 5 maçta henüz galibiyet yüzü göremedi. 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Pınarhisarspor A-Genç takımının puan sıralamasında ağabeylerinden bir basamak önde bulunmalarının haricinde pek farkları yok. Oynadığı müsabakalarda 9 gol atabilen A-Gençler kalelerinde gördükleri 22 golle guruplarında en çok gol yiyen takımlar arasında yer alıyorlar. 

Süleyman Karael-Pınarhisar/Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 09:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?