30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

AKP'liler Pınarhisar'da Buluştu

AKP Kırklareli İl ve İlçe Teşkilatları Pınarhisar'da düzenledikleri toplantıda bir araya geldiler.

9 Mart 2008 Pazar günü saat 14.00'de Pınarhisar Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda AKP Millet Vekili Ahmet Gökhan Sarıçam da bir konuşma gerçekleştirdi.

Sınır Ötesi Askeri Harekâttan, Türban Meselesine kadar gündemdeki bazı konulara değinen Sarıçam Muhalefete yüklendi. AKP olarak Türban konusunda ısrarcı olduklarını dile getiren Sarıçam; "Bizler gençlerimizin eğitimini engellemek istemiyoruz, gençlerimizin üniversitelere türbanla girmesi kadar gayet doğal bir şey yoktur. Onların özgürce eğitimlerini sürdürmeleri için bu kanunu çıkardık" dedi. Sarıçam aynı durumun söz konusu olması durumunda herkesin ülkemizde dilediği gibi, diledikleri kıyafetlerle eğitimini sürdürebilmesi için ülkede gerekirse Yahudiler ve Hindular için dahi aynı uygulamayı yapa bileceklerini sözlerine ekledi. 

AKP Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Pınarhisar İlçe Başkanı Ali Özdeniz, Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı, Köy Muhtarları ve Çevre İlçelerin AKP'li temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Sarıçam son olarak önümüzdeki Mart ayında gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlere de değindi.

AKP Olarak İlçelerdeki ve Beldelerdeki Belediye Başkan Adaylarının kendi takibatları doğrultusunda tespit edileceğini de sözlerine ekleyen Sarıçam; "Kimse bu konuda birbirinin kalbini kırmasın, sonra niye böyle oldu diye pişmanlık duymasın" diyerek bu konuda ciddi hareket edeceklerinin sinyallerini de vermiş oldu.

MUHTARLAR DA AKP'Lİ OLDU 

Toplantı sonunda AKP' ye yeni katılanların isimleri açıklanırken, Milletvekili Sarıçam bu isimler tek tek AKP rozeti taktı ve AKP İl Başkanı Ahmet İbrikçi, İlçe Başkanı Ali Özdeniz ile Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı da yeni AKP’lileri tebrik ettiler.

Pınarhisar’dan bazı esnafların yanı sıra İlçeye bağlı Köy Muhtarları’nın AKP’ ye üye olmaları dikkat çekti.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 11:10:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?