6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

AKP'lilerin 'kadın' tartışması kanlı bitti

KIRKLARELİ’nin Pehlivanköy İlçesi'nde eski AKP İlçe Başkanı ile eski belediye meclis üyesinin 7 ay önce bir kadın yüzünden başlayan tartışması kanlı bitti. Dün akşam saatlerinde arkadaşları tarafından barıştırılan ve daha sonra birlikte yemeğe çıkıp alkol alan iki partili, dönüş yolunda araç içinde yeniden tartışınca İbrahim Peker, Şeref Tüsen’i tabancayla öldürdü, ardından da aynı silahla intihar etti.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Pehlivanköy girişinde bulunan eski belediye meclis Üyesi İbrahim Peker'e ait çiftlikte meydana geldi. İddiaya göre geçen ay Pehlivanköy belediye meclis üyeliğinden istifa eden İbrahim Peker (45) 7 ay önce bir kadınla dost hayatı yaşamaya başladı. AKP Pehlivanköy eski ilçe başkanı Şeref Tüsen (38) ise, İbrahim Peker’i yaptığının yanlış olduğunu söyleyerek uyardı. Bu tartışmanın üzerine iki arkadaşın arası açıldı ve görüşmemeye başladı.

BARIŞIP YEMEĞE GİTTİLER

7 aydır dargın olan İbrahim Peker ve Şeref Tüsen, arkadaşlarının araya girmesiyle dün akşam saatlerinde barıştı. Barışmalarının ardından Porto-Beşiktaş maçını birlikte izleyen iki partili, daha sonra Babaeski’ye giderek yemek yiyip alkol aldı. Dönüşte Şeref Tüsen’e ait 34 DZ 803 plakalı ciple İbrahim Peker’e ait çiftliğin önüne gelen ve araç içinde sohbet etmeye başlayan iki arkadaş, burada tekrar eski konular açılınca tartışmaya başladı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan İbrahim Peker, belinde taşıdığı tasancayı çekerek Şeref Tüsen’i başından vurarak öldürdü ve daha sonra da aynı silahla intihar etti.

Silah seslerini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma, İbrahim Peker ve Şeref Tüsen’in cip içinde cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından cesetler Babaeski Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 23:01:09
Güncelleme :13 Aralık 2007 Perşembe 23:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Beylül ŞANLI IP: 212.175.177.xxx Tarih : 14.12.2007 14:58:41

Bu arkadaşları yakınen tanırım.Her ikisinin de siyasi yapısını bilirim.Ancak bu olayın bir siyasi kimlikle sunulması yanlıştır.AKP olur CHP olur farketmez.Olay birlikte arkadaş olan iki genç insanın alkol etkisi ile böyle bir olayin oluşumuş olması üzüntü vericidir.Bu iki arkadaşın çocukları vardır.Bu şekilde haber yapılmaz...