30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Amatör'ün Cefakârları

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Hakem Kurulu bünyesinde görev alan gözlemci ve hakemler her türlü şartlarda ellerinden gelenin en iyisini yaparak, amatör sporlara katkıda bulunuyorlar.

Kırklareli il sınırları içerisinde olduğu kadar, zaman zaman çevre illerdeki maçlarda da düdük çalan cefakâr hakemlerimiz, yaz-kış, sıcak-soğuk, yağmur çamur demeden görev yaptıkları her maçta her türlü olumsuzluklara göğüs germeye çalışıyorlar.

Bazen maçlarını yönettikleri takımların seyircilerinden, hatta bazen de oyuncularından istenmeyen sözler işitseler de; kendilerine yakışanı yaparak, hiçbir şeyden ödün vermiyorlar. 

Geçtiğimiz hafta sonu Pınarhisar’da oynanan Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi maçlarında görev alan Gözlemci Rahmi Eratik, Hakemler Hasan Erim, Hüseyin Özgür Yanık, Gürsel Babacan ve Metin Çelik görev aldıkları maçlarda her zaman yapılması gerekenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını açıkça gösterdiler. Özellikle yönettikleri maç esnasında birbirleri ile iyi anlaşan ve takım oyuncuları ile sürekli iyi diyalog içerisinde olmayı başaran hakemlerimiz gelecek için olumlu sinyaller verdiler.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 00:55:58
Güncelleme :16 Nisan 2008 Çarşamba 01:04:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?