30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Asker adayları gönüllerince eğlendi

Pınarhisar'dan askere gidecek olan 88/4 tertip asker adayları düzenledikleri gecede gönüllerince eğlendiler.

6 Aralık 2008 Cumartesi gününün akşamı Pınarhisar Belediye Düğün Salonu'nda saat 20.00-24.00 arasında düzenlenen asker eğlencesinde asker adayları aileleri ve sevdikleri ile doyasıya eğlendiler.

Kurban Bayramı sonrasında kıtalarına teslim olacak asker adayları arasında Pınarhisar'dan şu isimler yer alıyor; Caner Dülgeroğlu(Bilecik/Gölpazarı-Jandarma), Ali Osman Sevim(İzmir/Yenifoça-Jandarma Komando), Selçuk Genç/İstanbul/Küçükyalı-İkmal Çavuşu), Tolga Duraklı(İstanbul/Küçükyalı-İkmal Çavuşu), Alpay Yılmaz(Manisa/Alaşehir-Ulaştırma), Ferhat Oğuz(İzmir/Bornova-Jandarma) ve Gökhan Tatlıoğlu(Manisa/Merkez-Ulaştırma).

Pınarhisar Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen eğlencede sırasıyla isimleri okunan asker adayları teker teker sahneye gelerek önce Şanlı Türk Bayrağımızı, sonra da aile büyüklerinin ellerini öptüler. 

Asker adaylarının sahneye gelmelerinin ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımızın okunması ile gece start aldı.

CHP Belediye Başkan Adayı'ndan Çelenk

Asker Eğlencesinin düzenlendiği Pınarhisar Belediye Düğün Salonu'na gönderilen çelenk dikkatlerden kaçmadı.

Asker adayları CHP Pınarhisar Belediye Başkan adayı Mustafa Cingöz tarafından unutulmamıştı ve kendilerine önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’nin Belediye Başkan Adayı Cingöz tarafından bir çelenk gönderilmişti.

Pınarhisar Belediye Düğün Salonu'nda CHP Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz'ün gönderdiği çelenk haricinde en ufak bir çiçek dahi yoktu. 

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 09:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?