6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

Baba-Oğulun başarı mücadelesi

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Vizeacarspor Kulübü Başkanı Şevki Aşık ve Vizeacarspor Takımı'nda forma giyen oğlu Salih Aşık Vizeacarspor'un başarısı için mücadele ediyorlar.

Yıllardır Vizeacarspor Kulübü'nün Başkanlığını yürüten başarılı yönetici Şevki Aşık her ne kadar ligde takımlarının alt sıralarda yer almasından memnun olmasalar da "Biz ne olursa olsun centilmence mücadelemizi sürdürüp, elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diyor. Vizeacarspor Kulübü'nün Başkanlığını yapmaktan son derece memnun olduğunu ve bu görevde bulunmaktan onur duyduğunu ifade eden Başkan Şevki AŞIK "Biz Vizeacarspor Takımı olarak gençlerden kurulu kadromuzla tüm maçlarımıza Dostluk ve Centilmenlik anlayışıyla çıkıyoruz, bu güne kadar Vizeacarspor Kulübü olarak hiç kimseyle aramızda bir husumet yaşanmamıştır" derken, Fair-Play çerçevesinde mücadelelerini sürdüreceklerini ve ileriki yıllarda başarılı olacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Başkan Şevki AŞIK'ın 1992 doğumlu oğlu Salih AŞIK da Vizaacarspor'un başarısı için mücadele eden diğer bir isim. Vize Anadolu Lisesi'nde öğrenimini sürdüren Salih; Vizeacarspor forması ile çıktığı maçlarda diğer takım arkadaşları gibi centilmence mücadele ediyor ve genç futbolcu, Vizeacarspor'un zamanla başarılı olacağına ve daha iyi yerlere geleceklerine inanıyor.

Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2007 Salı 13:46:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?