30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Bayrağa Saygısızlık!

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi 7.haftası Pınarhisar'da bir skandala, hatta bir rezilliğe sahne oldu.

20 Nisan 2008 Pazar günü Pınarhisar Sahası'nda saat 15.00'de oynanan Ertuğrulspor-Celaliyespor maçında sahadaki bayrak direğinde ipi kopmuş halde duran bayrağın önünde seremoni yapılmasına ve tüm uyarılara rağmen, bayrağı değiştirmek için hiç kimse kılını bile kıpırdatmadı.

Ertuğrulspor ile Celaliyespor Takımları arasında oynanacak maç için hava ve saha şartları başta olmak üzere her şey müsaitti. Maçın gözlemcisi, sağlık görevlileri ve emniyet için görevli polisler maç saatinde yerlerini almışlar, maçın başlamasına mani olacak hiç bir durum yoktu. Ancak takımların maç öncesi hakemler nezaretinde karşısında seremonide durdukları ve karşısında "Atatürk ve Türk Sporu adına üç defa sağol-sağol-sağol" dedikleri Şanlı Türk Bayrağımızın ipi kopmuş ve sadece tek bir tarafından tutan iple asılı bir şekilde durduğu halde hiç kimsenin müdahalede bulunmayışı adeta bir skandalı, bir rezilliği gözler önüne serdi. 

Ertuğrulspor ile Celaliyespor arasındaki mücadeleyi Ertuğrulspor takımı genç oyuncusu Fatih'in son dakikalarda attığı golle 1-0 kazandı. Gol sonrası Celaliyespor'lu oyuncular kural hatası yaptığı gerekçesiyle maçın hakemlerine uzun süre itirazda bulundular.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 11:58:42
Güncelleme :21 Nisan 2008 Pazartesi 13:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuna dinçer IP: 85.102.180.xxx Tarih : 15.05.2008 12:42:25

zaten artık kimse hiçnbir milli varlığa sahip çıkmıyor türkiye sorrumsuz bir türkiyeye dönüşüyor bazı bayramlardada yere atılan bayrakları kaldıracakları yerde üstüne basıp geçiyorlar. SAYGISIZLIK!!!!!!!!!