7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Belediye kar kış demiyor

Pınarhisar Belediyesi olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını son hızla sürdürüyor.

Önceki yıllara oranla Trakya genelinde etkisini fazlasıyla gösteren kış mevsiminin yarattığı olumsuz hava koşulları nedeniyle özellikle dışarıda çalışan işçiler zor anlar yaşarken, Pınarhisar Belediyesi çalışanları işlerini aksatmıyor.

Tüm olumsuzluklara rağmen gerek alt yapı çalışmaları, gerek buzlanmaya karşı yaptıkları tuzlama çalışmalarıyla ilçenin dört bir yanında full-time çalışmalarını sürdüren belediye çalışanlarının dirayetli mücadeleleri vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili Kenthaber'e bir açıklama yapan Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz; "Pınarhisar Belediyesi olarak tüm personelimizle halkımıza en mükemmel hizmeti verebilmek ve ilçemizin her türlü sorunlarına çare bulabilmek için elimzden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Cingöz ayrıca, ilçe içerisinde süre gelen bazı çalışmaların yaratacağı bir takım sıkıntıların gayet normal olduğunu, bu işlemlerin halledilebilmesi için alınan geçici önlemlerin vatandaşın güvenliği için olduğunu, her yönüyle yaşanabilir, güzel bir Pınarhisar yaratmak için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 11:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?