30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Bir Erteleme Daha

Pınarhisar Toprak Sahasında oynanması gereken bir maç daha olumsuz hava koşulları nedeniyle yine tamamlanamadı.

Kırklareli ASKF A-Genç A-Grubu takımlarından Pınarhisarspor A-Genç ve Büyük Karıştıranspor A-Genç takımları arasında 16 Şubat 2008 Cumartesi günü Pınarhisar Toprak Sahasında saat:14.00'de başlayan maç aşırı rüzgâr ve soğuk hava nedeniyle sadece 45 dakika oynandı.

Daha önce aynı sahada Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Pınarhisarspor Futbol Takımı'nın oynaması gereken 3 maç benzer nedenlerden tehir edilmişti. Geçtiğimiz hafta yine bu sahada oynanan Pınarhisarspor-Evrenspor maçı da fırtına ve soğuk nedeniyle 40 dakika oynanmış ve ertelenmişti.

Pınarhisarspo ve Karıştıranspor A Genç Takımları arasında oynana maçın bir bölümünde; sahanın alt tarafında yer alan yan hakemin aşırı soğuktan etkilenmesinin üzerine, iki yan hakem de aynı kenarda görev yapmak zorunda kaldı.

ALİ ERPEHLİVAN AYLAR SONRA 

Geçtiğimiz dönemlerde 5 yıl Pınarhisarspor Takımını çalıştıran tecrübeli teknik adam Ali Erpehlivan, aylar sonra Pınarhisar Sahası'na geldi. Ali Hoca bu kez Büyük Karıştıranspor'un başında eski takımına karşı mücadele etti.

Ancak olumsuz hava koşulları yüzünden ilk yarısını Karıştıranspor'un 2–0 önde tamamladığı maç; ikinci yarısı oynanmadan ertelendi.

Teknik Direktör Ali Erpehlivan ile Pınarhisar Sahasına gelen Büyük Karıştıranspor Yöneticilerinden Muhasip Mustafa Çolak da; gençlerin büyük fedakârlık yaparak hem Genç Takımda hem de A Takımda mücadele ettiklerini ifade ederken, A Takım olarak alınan cezalara rağmen ligi iyi yerde tamamladıklarını belirtti.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 21:47:04
Güncelleme :16 Şubat 2008 Cumartesi 21:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?