30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Bu Muhtar Sadece İmza Atmıyor

Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi'ne Bağlı Tozaklı Köyü Muhtarı Salim Atalay, köyünün A' dan Z' ye her türlü sorunları ile yakından ilgileniyor.

Sadece vatandaşa verdiği evraklara imza atan meslektaşlarına oranla çok farklı bir görüntü çizen Tozaklı Köyü Muhtarı Salim Atalay Tozaklı' da Okul, Cami ve Köyün Muhtarlık Binası'nda yaptığı yenilikler ile takdiri fazlasıyla hak ediyor. Vatandaş ile ele ele vererek Tozaklı Köyü'ndeki İlköğretim Okulu binasının baştan sona yenilenmesinde öncülük eden Muhtar Atalay; okulun tüm ahşap pencerelerini çıkarıp, pimapen ile yenilediklerini, iç ve dış cephesinin yeniden badana yapıldığını, okul bahçesinin elden geçirilerek yeni bir düzenleme yapıldığını, bahçeye öğrencilerin oturması için banklar koyduklarını ve basketbol sahasını yenilediklerini ifade ederken, hizmetlerinin bunlarla sınırlı kalmayacağını belirtti. Okulda öğrenim gören öğrencilerin velileriyle ve köy halkıyla el ele vererek öğrencilerin huzuru için okulun sil baştan yenilenmesinde önemli rol oynayan Tozaklı Köyü Muhtarının meziyetleri bunlarla sınırlı değil. 

Köyün camisini de elden geçirten ve güzel bir görünüm kazanmasında öncülük eden Muhtar Atalay, ayrıca Muhtarlık Binasının da yenilenmesini sağladı. İçerisinde haftada iki kez sağlık hizmeti verilen bir sağlık ocağı, ziraat odası, tarım merkezi, tarımsal kalkınma kooperatifi, toplantı salonu ve spor kulübü binasının da bulunduğu muhtarlık binasının tamamen yenilendiğini dile getiren Muhtar Atalay, bu konuda kendisine destek olan tüm herkese teşekkür ediyor.

Hizmetlerinin bunlarla sınırlı kalmayacağını da belirten Atalay İlköğretim Okulunun şu an tuvalet olarak kullanılan binasının ileriki günlerde kalorifer dairesi olarak kullanılması için girişimlerde bulunacaklarını ifade ederken, sporseverlere de sevindirici bir müjde verdi. Köydeki Futbol Sahasına bir soyunma odası yapılması ve kullanılabilir hale gelmesi için gerekli birimlerle iletişime geçeceğine de değinen Muhtar Atalay, ayrıca sahanın etrafını da ağaçlandıracaklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan Pınarhisar İlçe kaymakamı Erkan Çapar geçtiğimiz günlerde Tozaklı Köyü’ne giderek İlköğretim Okulunda bir dizi ziyaretlerde bulundu ve Muhtar Atalay’ın yaptıklarını yerinde gördü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 12:55:57
Güncelleme :9 Mart 2008 Pazar 13:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taner kocakafa IP: 194.27.93.xxx Tarih : 27.03.2008 09:23:22

cevizköy muhtarı da örnek alsın bu komşu köy muhtarını..ve köy için bişeyler yapsın