30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Bu Onur Onlara Ait

Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesinde Kaymakam Erkan Çapar başkanlığında faaliyetini sürdüren Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeninden eğitim adına onurlu davranış.

Pınarhisar ilçesine bağlı her köy için yapılan çeşitli faaliyette imzaları bulunan Pınarhisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyelerinden başta Kaymakam Erkan Çapar olmak üzere, yine aynı encümende yer alıp aynı zamanda il genel meclisi üyeliği de yapan iki isim Mustafa Altıntaşı ve Metin Güvenç; Cevizköy Muhtarı Mehmet Yetiş ile İslambeyli Köy Muhtarı Metin Erdoğan, encümenden kendilerine gelen gelirlerini Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu İnşaatının masrafları için hibe ettiler.

Bilindiği Üzere geçtiğimiz dönemlerde Trakya Üniversitesi bünyesinde faaliyetini sürdüren ve şu an Kırklareli Üniversitesi’ne bağlanan Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu’nun inşaatı 2005 yılında İlçe Kaymakamı Erkan Çapar’ın girişimleri ile başlatılmıştı. Kaymakam Çapar’ın Vatani görevini ifası sırasında üzerine bir çivi dahi çakılmayan Yüksek Okul İnşaatı, Kaymak Çapar’ın vatani görevini tamamlayıp yeniden görevinin başına geçmesi ile hız kazanmıştı.

Bizler de Kenthaber Ailesi olarak, Pınarhisar İlçe Kaymakamı Erkan Çapar başta olmak üzere Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeleri CHP İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Altıntaşı, AKP İl Genel Meclisi Üyesi Metin Güvenç, Cevizköy Muhtarı Mehmet Yetiş ve İslambeyli Köy Muhtarı Metin Erdoğan ile Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde görev alan tüm personeli Eğitim Adına yaptıkları bu onurlu davranışlarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2008 Cumartesi 10:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuna dinçer IP: 212.175.115.xxx Tarih : 12.05.2008 09:59:25

pınarhisar kaymakamlığını takdir ediyoruz.