30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Cevizköy İ.Ö.O birinciliği elde etti

Sağlık Bakanlığı’nın girişimleri ile düzenlenen ve Pınarhisar sınırları içerisinde faaliyet gösteren ilköğretim okullarının 7. sınıflarında okuyan öğrencilerin katıldığı bilgi yarışması büyük bir heyecan içerisinde geçti.

19 Kasım 2008 Çarşamba günü Pınarhisar Koloğlu İlköğretim okulunda yapılan yarıfinal yarışmalarına ilçeden 9 ilköğretim okulu katıldı.

Yarışma sonucunda Cevizköy İlköğretim Okulu, Ataköy İlköğretim Okulu, Koloğlu İlköğretim Okulu ve 19 Evler İlköğretim Okulu finalde mücadele etmeye hak kazandılar.

21 Kasım 2008 Cuma günü gerçekleştirilen final yarışmasında Cevizköy İlköğretim Okulu rakipleri karşısında gösterdiği üstün mücadele sonrasında birinciliği elde ederken, 19 Evler İlköğretim Okulu da ikinciliği elde ettiler.

Birinci olan Cevizköy İlköğretim Okulu’ndan Fatih Açıkgöz, Neslihan Yılmaz ve Mehtap Can, ikinci olan 19 Evler İlköğretim Okulu’ndan da Sibel Günay, H.Sinen Yılmaz ve Berfin Yıldırım isimli öğrenciler önümüzdeki günlerde Kırklareli’nde yapılacak olan yarışmalarda Pınarhisar’ı temsil edecekler.

Süleyman Karael-Pınarhisar/Kenthaber
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 09:55:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Selin Koç IP: 78.181.96.xxx Tarih : 1.01.2011 15:10:09

Masallah Allah dağa cok ziğin acıklığı wersin ne mutlu bu cocukların annesine babasına Ne kadar üzel bir duygudur Tekarar Basarılar cocuklar bizim istanbuldada böyledir kafalı çocuklar çoktur okulumuzda bu arada bende öğretmenim..