30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Cevizköyspor Play-off'tan Memnun

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Ligi'nde mücadele eden Cevizköyspor Play-off Yükselme kuralarından oldukça memnun görünüyor.

2008–09 sezonunu grubunda 3. sırada tamamlayarak, 1.Amatör Ligi'ne yükselme maçları oynama hakkını kazanan Cevizköyspor Takımı 10 Haziran 2008 Salı günü Kırklareli ASKF’da gerçekleştirilen kura çekiminde Hürriyetspor ve Asılbeylispor Takımları ile aynı grupta yer aldı. Asılbeylispor’un maddi imkânsızlıklardan dolayı Play-off müsabakalarına katılamayacağını dilekçe ile ASKF’ya bildirmesinin ardından Cevizköyspor ve Hürriyetspor Takımları aralarında 2 maç oynayacaklar. Oynanacak bu iki maçta en fazla puanı alan takım 1.Amatör Ligi’ne çıkmaya hak kazanmış olacak. Kırklareli ASKF Toplantı salonunda ASKF Başkanı Hasan Başdemir’in öncülüğünde gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Cevizköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Ayten konuyla ilgili yaptığı açıklamada; her şeyden önce Play-off müsabakalarında dostluğun ön plânda tutulması gerektiğine dikkat çekerken, iyi oynayan ve hak edenin 1.Amatör Ligine çıkmasını arzu ettiğini sözlerine ekledi.

Play-off’un diğer grubunda ise Vize Acarspor, Kırklareli TEK Spor ve Ertuğral Esenspor takımları karşı karşıya gelecekler. İlk maçlar 15 Haziran 2008 Pazar günü Babaeski’de oynanacak. Saat 15.00’de Cevizköyspor ile Hürriyetspor karşı karşıya gelirken, saat 17.00 de ise Vize Acarspor ve Ertuğral Esenspor Takımları karşı karşıya gelecekler.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 23:00:07
Güncelleme :15 Haziran 2008 Pazar 10:48:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?