30
Mayıs
2024
Perşembe
KIRKLARELİ

Cevizköyspor sezonu açtı

Kırklareli 2.Amatör Futbol Ligi Takımlarından Cevizköyspor Mart ayında başlayacak yeni sezon hazırlıklarına Pınarhisar’da başladı.

1 Şubat 2009 Pazar günü saat 12.00'de Pınarhisar'da toplanan Cevizköyspor yönetimi ve futbolcular gerçekleştirdikleri toplantının ardından ilk antrenmanlarına çıktılar.

Antrenman sonrası hep birlikte saat 14.00'de başlayan Pınarhisarspor-Vizespor Süper Amatör Futbol Ligi mücadelesini izleyen Cevizköyspor kafilesi araçları ile sahadan ayrıldılar.

Cevizköyspor'un yeni transferleri Karşıyaka Gençlikspor'dan alınan Kaleci Mehmet Sarpdağ(27) ve bir dönem Pınarhisarspor forması da giyen orta saha oyuncusu Tuğrul Kılıç(25) yeni takımları ile ilk çalışmalarını yaptılar. Yeni transferler yeni takımlarında şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerinin ifade ettiler.

Cevizköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Ayten 2009 yılının ilk antrenmanına çıktıklarını ve bu yıl oldukça iddialı bir kadro kurduklarını ifade ederken; "Bu sezon ligi mutlaka şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Yaptığımız yeni transferlerle takımımızı daha da güçlendirdik, geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu defa kaçırmayacağız ve bir ilki gerçekleştirerek 1.Amatör Futbol Ligi'ne kesinlikle yükseleceğiz" dedi. Başkan Ahmet Ayten ayrıca yeni sezonda tüm rakiplerine başarılar diledi. 

Süleyman Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 08:21:14
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 09:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?