30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Damat kayınpederine baltayla saldırdı

KIRKLARELİ'nde kanser hastası olan eşinin ölümünün ardından taziye ziyaretlerini kabul eden 52 yaşındaki Hilmi Ö., evde bulunan torunlarının yaptığı sesten şikayetçi olunca kızı, damadı ve torunlarını evden kovdu. Kovulmayı hazmedemeyen damat Erhan T., eline geçirdiği baltayla saldırdı kayınpederini başından yaraladı.


Kolon kanseri tedavisi gören eşini 3 gün önce tedavi gördüğü hastanede kaybeden Hilmi Ö., evinde yakınlarının taziye ziyaretlerini kabul etti. Ziyaret sırasında evde bulunan 3 torununun yüksek ses çıkartmasından rahatsız olan Hilmi Ö., damadı 36 yaşındaki Erhan T.'ye, “Çocukların çok gürültü yapıyor. Sizin gürültünüzü çekemem. Al onları da gidin evimden” dedi.

Bu sözler üzerine çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından kapının önünde bulunan baltayı alan Erhan T., kayınpederini başından yaraladıktan sonra evden kaçtı. Evde bulunan akrabaları tarafından hastaneye kaldırılan Hilmi Ö. yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri kaçan damadı ararken, soruşturma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 13:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?