30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Devlet Tiyatroları 'Her Yerde'

Yaz sezonunda "Hiçbir Yeri Unutmadık" sloganı ile Türkiye'nin her yerine tiyatroyu taşımayı hedefleyen Devlet Tiyatroları, 12 bölgesinden 29 değişik oyunuyla, 81 il, 196 ilçe ve 10 köye, turne düzenleyecek. 


Van Devlet Tiyatrosu, Kırklareli, Edirne, Babaeski, Pehlivanköy, Uzunköprü, İpsala, Keşan, Tekirdağ ve Çorlu'da "Kırkından Sonra" adlı oyunuyla izleyenlerin karşısına çıkacak.


Erzurum Devlet Tiyatrosu, "Kafkas Tebeşir Dairesi"yle, Bergama, Soma, Karaağaç, Akhisar, Gördes, Demirci, Köprübaşı, Salihli, Turgutlu ve Manisa'da sahne alacak. "Tehlikeli Saplantı"yı ise Gebze, Kocaeli, Gölcük, Karamürsel, Yalova, Orhangazi, Gemlik ve Karasu'da sahneleyecek.


Ankara Devlet Tiyatrosu, "Tek Kişilik Şehir" ile Bursa, Balıkesir, Manyas, Gönen, Çan, Çanakkale, Gelibolu, Eceabat, Gökçeada, Ezine, Ayvalık, Altınoluk, Edremit, Burhaniye ve Susurluk'a konuk olacak. "Yunus Dürür Benim Adım" adlı oyun, Yozgat, Sorgun, Boğazlıyan, Bünyan, Kayseri, Develi, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Ürgüp, Hacıbektaş, Kırşehir, Kaman'da sahne alacak. "Selanikten Anıtkabir'e", Amasya, Zile, Turhal, Tokat, Niksar, Reşadiye, Koyuluhisar, Şebinkarahisar, Suşehri'ne gidecek. "Kanlı Nigar", Çeşme, Seferihisar, Kuşadası, Söke, Milas, Bodrum, Muğla, Datça, Marmaris, Köyceğiz, Dalaman, Fethiye, Acıpayam, Denizli, Nazilli, Aydın ve Kırıkkale'ye turne yapacak. "Pinti Hamit" Erzurum, Bayburt, Kelkit, Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Ordu, Perşembe, Fatsa, Ünye, Çarşamba, Samsun, Merzifon'a, "Kayıplar", Çorum, Merzifon, Havza, Samsun, Bafra, Gerze, Sinop, Ayancık, Abana, İnebolu, Küre, Kastamonu, Tosya, Osmancık'ta sahne alacak. Kırıkkale'ye ise "Küçük Bir Mucize", "Köşebaşı", "Şahane Düğün" adlı oyunlar konuk olacak.

ANKA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 12:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?