30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Efsane Cevizspor Geri Dönüyor

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kırklareli Büyükler 2.Amatör Futbol Ligi B Gurubu'nda mücadele eden Cevizköyspor Takımı 2007-08 Futbol Sezonu'nda gösterdiği performansla yıllar öncesinin efsane takımını andırıyor.

Sezona ilk hafta kendi evinde aldığı sürpriz yenilgiyle başlayan ancak, sonraki haftalarda yenilgi yüzü görmeyen Cevizköyspor Takımı, 1983-84 yıllarında oynadığı Mahalli Lig'de namağlup şampiyon olarak kupayı müzesine götüren Efsane Takımın yaşattığı şaşaalı günleri adeta geri getirdi. Başkanlığını Ahmet Ayten'in yaptığı Cevizköyspor bu sezon aldığı seri galibiyetlerle 14 Yıl öncesindeki Efsane Takımın yarattığı havayı yeniden geri getirirken, çok sayıda Cevizköyspor taraftarı oynadığı tüm maçlarda takımlarını yalnız bırakmıyorlar. 

Son hafta kendi evinde oynadığı karşılaşmada Poyralıspor'u ilk maçta olduğu gibi(7-0), bu maçta da farklı bir skorla 6-1 yenerek hezimete uğratan Rahman Babacan'ın talebeleri haftayı Lider Düğüncübaşıspor'un 1 puan gerisinde 2.olarak kapattı. Kulüp Başkanı Ahmet Ayten; "Sezonu Lider olarak bitiremesek de, 2'nci olarak play-off gurubuna kalıp buradan da mutlaka 1.Amatör Ligi'ne yükselmek istiyoruz" derken, bu sezon bunu başararak 14 yıl önceki Efsane Takımın yarattığı şaşaalı günleri tüm Cevizköyspor camiası ve taraftarlarına yeniden yaşatmak istediklerini ve bunu başaracak güçte olduklarını sözlerine ekledi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 12:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?