30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Eğitim Bir-Sen'den valiye ziyaret

Kırklareli Merkez ve Babaeski İlçesinde öğretmenlik yapan ve aynı zamanda Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olan öğretmenler Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti. 

Vali Coş'a nezaket ziyaretinde bulunan Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi Başkanı Bilal Yeşen, Babaeski İlçe Başkanı Zeki Tahiroğlu ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri, Tahsin Kıran, Mustafa Fıstık ve Ertuğrul Halaşlı, sendikaları hakkında bilgiler vererek, Vali Coş'a Eğitim Bir-Sen Genel Merkezince hazırlanan Öğretmen Anıları serisin 3. kitabı olan "Yola Düşünler" isimli kitabını ve çiçek hediye ettiler. 

Vali Coş da yapılan bu nezaket ziyaretinde, öğretmenlerin zaten bir çiçek olduğunu belirterek, her zaman yapıcı olunmasının ve Eğitim Bir-Sen Sendikasının da bu yapıcılığının diğer sendikalara da örnek olmasını temenni ederek, "Pozitif çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Çünkü bu şekilde ki pozitif çalışmalara memleketimizin ihtiyacı var. Tecrübesini, birikimini hem meslektaşları için kullanan hem de ülke ve eğitim hizmetinde kullanan, toplumsal sorunlarla yakından ilgilenen, yapıcı yaklaşımlarda bulunan, çözüm teknikleri getiren meslek kuruluşlarına ihtiyacımız var. Her şeyi eleştirmek kolay, ancak eleştirilerde de yapıcı olmak ve iyi niyetli olmak çok önemli. Özellikle eğitim sektörünün, öğretmenlerimizin toplumsal gelişmemizde ne kadar önemli olduğunu söylemeye bile gerek yok. Kırklareli Valiliği ve valisi olarak eğitim alanındaki çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz. Sorumlu ve yapıcı sendikacılık yapan, sendikalarımızı da her zaman sorun çözüm ortağı olarak yanı başımızda görmekten, bilgi ve birikimi paylaşmaktan memnun olacağımızı, böyle yapmamızın daha doğru olacağını düşünüyorum. Sizlerin şahsında temsil ettiğiniz camiaya en iyi dileklerimi, selamlarımı iletiyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 17:10:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?