3
Mayıs
2024
Cuma
KIRKLARELİ

Eğitim-Sen kapatmanın stresini attı

Eğitim-Sen Kırklareli Şubesi üyeleri kapatmanın ardında birlik ve beraberliği sağlamak adına Karahıdır Korusu’nda organize edilen piknikte buluştu. Eğitim-Sen Kırklareli Şube Başkanı Cahit Aras’ın sendikanın Genel Merkezinde düzenlenen Başkanlar toplantısına katılması nedeniyle yer alamadığı pikniğe Kamu Emekçileri Sendikası’na bağlı diğer sendika üyeleri de ilgi gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Yargıtay Hukuk Genel Kurulu’nun aldığı karar gereği kapatılmasına hüküm verilen Eğitim-Sen Kırklareli Şubesi üyeleri kapatmanın ardında birlik ve beraberliği sağlamak adına Karahıdır Korusu’nda organize edilen piknikte buluştu. Eğitim-Sen Kırklareli Şube Başkanı Cahit Aras’ın sendikanın Genel Merkezinde düzenlenen Başkanlar toplantısına katılması nedeniyle yer alamadığı pikniğe Kamu Emekçileri Sendikası’na bağlı diğer sendika üyeleri de ilgi gösterdi. Hemen hemen tüm üyelerin aileleri ile katıldığı piknik Pazar günü saat 12.00’den 21.00’e kadar sürdü.

Piknik sırasında gençlerin oluşturduğu orkestra ile canlı müzik keyfi yaşayan Eğitim-Senliler dayanışma ve birliklerini ifade etmek için sendika bayrakları ile birlikte halay çekmeyi de ihmal etmediler.
Piknik sırasında Eğitim-Sen’in kapatılmaması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirten sendika üyeleri, demokrasi mücadeleleri sırasında diğer sendikaların ve halkın desteğini yanlarında görmekten mutlu olduklarını söylediler.

Pikniğin, kapatma davasının sonucu öncesi üyeler arasında birlik ve beraberliği arttırmak için düzenlendiğini söyleyen Eğitim-Sen yöneticileri, bu açıdan başarıya ulaştıklarını belirttiler.
Düzenlenen etkinlik sırasında çalınan beraberliği bütünleştiren şarkılar sırasında oynamaktan geri durmayan Eğitim-Senliler, orkestradaki davulu patlatana kadar eğlendiler.

Önadım Haber
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2005 Salı 02:07:26
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 12:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?