30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Emniyete araç takviyesi

Babaeski Huzurlu ve Güvenli Yaşam İçin Dayanışma Derneği tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hediye edilen 1 minibüs ve 3 otomobil, düzenlenen törenle Babaeski halkının hizmetine sunuldu. Araçlar, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'un da katıldığı törenle Babaeski Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Babaeski halkının, esnafın ve iş adamlarının desteği ile Babaeski Huzurlu ve Güvenli Yaşam İçin Dayanışma Derneği tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hediye edilen 1 minibüs ve 3 otomobil için İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde bir tören düzenlendi.

Babaeski Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenlerde açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdür Vekili Tuncay Sancak, Babaeski halkının her zaman polis teşkilatına destek olduğunu, son olarak da Huzurlu ve Güvenli Yaşam İçin Dayanışma Derneği tarafından hediye edilen 1 minibüs ve 3 otomobilin bunun bir göstergesi olduğunu belirtti.

Sancak, "Bu destekler sayesinde hizmet ömrünü tamamlamış araçların bakım ve onarım masrafları, tamirde geçen zaman ile yakıt giderlerinden devletimiz tasarruf sağlayacak. Hizmetlerimizi güven ve destekleri ile gerçekleştirdiğimiz Babaeski halkına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Törende konuşma yapan Babaeski Huzurlu ve Güvenli Yaşam İçin Dayanışma Derneği Üyesi Ahmet Gaçcal ise, derneklerinin 1989 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini, Babaeski halkı, esnafı, işadamları, odaları ile hep birlikte emniyet teşkilatının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Kırklareli Valisi Coş da Babaeski halkının ve katkıda bulunan herkesin yapmış olduğu bu desteğin apayrı bir yeri ve değeri olduğunu vurgulayarak, "Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve takdir ediyorum. Bu araçların hayırlı olmasını, Babaeski ilçemizin değerliliğine katkı yapmalarını, başarılı hizmetler vermelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurban kesilerek dualar okundu. Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkanı M. Haluk Tezsezer, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tuncay Sancak, Babaeski Huzurlu ve Güvenli Yaşam İçin Dayanışma Derneği Üyesi Ahmet Gaçcal ve törene katılan vatandaşlarla birlikte açılış kurdelesini keserek araçları hizmete sundu. Hizmete sunulan araçların ilk deneme sürüşünü Vali Coş yaparak, Babaeski meydanında kısa bir tur attı. Açılışa Babaeski halkı da yoğun ilgi gösterdi.

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 00:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?