27
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

Engelliler yemekte buluştu

Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan, engelli vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini bildirdi.

Çağlayan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara yönelik verilen yemekte yaptığı konuşmada, engellilere her zaman destek olunması gerektiğini söyledi.

Belediye olarak engellilere yönelik düzenlemeler yaptıklarını anlatan Çağlayan, "Engellilerin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz" dedi. Yemeğe, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP İl Başkanı Vecdi Gündoğdu ve engelli vatandaşlar katıldı.

-TMMOB Kırklareli Şubesi'nden ziyaret

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Dr. Erol Özkan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hakan Keçeci'yi ziyaret etti.

Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada, Keçeci'nin başarılı hizmetlere imza attığını söyledi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'yle uyum içerisinde çalıştıklarını anlatan Özkan, yapılan hizmetler ile Kırklareli'nin yakın gelecekte tarımda söz sahibi olacağını kaydetti. Keçeci de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu arada, Trakya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Dr. Erdal İlgü de Keçeci'yi ziyaret etti.

-Kırklareli'de kalorifer ateşçiliği kursu

Kırklareli'de katı sıvı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursu açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Çapa, kursun açılışı dolayısıyla halk eğitim merkezinde düzenlenen toplantıda, 64 saat sürecek kursa 29 kursiyerin katıldığını söyledi.

Kursa katılımın yoğun olduğunu belirten Çapa, kursun Makine Mühendisi Mustafa Terekli tarafından verileceğini kaydetti. Çapa, kursta başarılı olan kursiyerlere belge verileceğini de ifade etti. 

AA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2012 Salı 17:38:59
Güncelleme :13 Aralık 2012 Perşembe 18:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?